RoSans Balans

En väg till ökat välmåendeVid ditt besök så startar vi alltid med ett samtal där du får förklara vad du vill ha hjälp med. Det kan vara att du har fysiska besvär, ångest, relationsproblem, besvär med stress, är deprimerad, trötthet, mår dåligt utan att veta vad det beror på eller behöver hjälp när du står inför en ny utmaning. Givetvis kan du få en ”tusenmilaservice” för att komma ner i varv och bara för att det är så skönt. Du behöver med andra ord inte vara sjuk för att må bra av en behandling.


Via samtalet får vi fram vad vi kan börja att jobba med, du kan få tips, råd och övningar att jobba med.  Ibland behövs bara en behandling, ibland flera, allt beroende på vad du söker för. Övningarna får du med dig oavsett vilket.


Är du högsensitiv så rekommenderar jag att du får ditt energiskydd aktiverat. Det är snabbt gjort och ingår i behandlingen.


Efter samtalet får du lägga dig på rygg på bristen. Jag jobbar därefter igenom hela kroppen och lokaliserar var blockeringarna sitter, tar därefter bort dem. Arbetet sker till största del strax ovanför kroppen och oftast i tystnad. 


Är det något som kommer fram under behandlingen som du behöver uppmärksamma och bli medveten om så kommer du givetvis få veta det. Detta är din stund, en stund då du kan vila och låta mig göra mitt jobb under tiden. 


Efter att blockeringarna är borta så aktiveras det naturliga energiflödet. Läkningsprocessen i din kropp tar automatiskt över och du kan nu börja läka dig själv. 


Du blir rekommenderad att ta det lugnt och att dricka mycket vatten efteråt, så boka inte in något träningspass direkt efter en behandling.

Du får även möjlighet att boka en ny tid.


Behandlingar sker alltid efter överenskommen tid.


Tänk på att en behandling aldrig ersätter ett lärkarbesök, däremot kan det vara ett bra komplement. 


Jag har tystnadsplikt.