RoSans Balans

En väg till ökat välmående

Om mig


Att jobba med healing är en gåva, min väg hit till att bli helhetsterapeut har varit lång och krokig.


Jag har alltid velat hjälpa människor till självhjälp. Funderat på vad vi själva kan göra för att fungera och må bättre.


För ca 25 år väcktes min nyfikenhet på det alternativa området. Det började med att jag fick utbildning i positivt tänkande när jag var distributör för Herbalife i mitten av 90-talet. 


Därefter har jag gått på olika kurser, föreläsningar, healingbehandlingar, sökt mig till medium för vägledning och läst massvis av böcker om personlig utveckling. Jag har också provat på många alternativa metoder och behandlingar längs vägen.


I början av 2000 hade min yngste son ofta öroninflammation. Vid dessa tillfällen var det han som visade mig hur jag skulle göra för att hjälpa honom. Han drog min hand till sitt öra och sa till mig "håll" och jag fick inte släppa förrän han sa att det var klart. Vi åkte med honom till läkaren och när vi kom dit fanns det bara en rodnad kvar i öronen "inflammationen hade gått över". Han är den som visat mig att healing fungerar. 


2001 sökte jag mig till Sverigehälsan och gick deras Friskvårdsterapeututbildning och fortsatte sedan med Stressterapeut kombinerat med Uneståhl's Stresscoachutbildning. Här fick jag handfasta verktyg att arbeta med och de var välbehövliga, både för mig själv och andra. Efter detta gick jag min första kurs i healing, Reiki I och fyllde på med Reiki II några år därefter.


Nu ytterligare några år senare, flera livserfarenheter rikare, känner jag att jag har hittat hem.

 

Jag är nu Dipl. Helhetsterapeut sedan 2013 och gör behandlingarna i min Frigga i Vä, i utkanten av Kristianstad. Att få lov att hjälpa människor att komma i balans som känns helt fantastiskt. 


Under 2014 och 2015 vidareutbildade jag mig till lärare i Helhetshealing grund steg I,II och III,  Kanalisering steg I samt Regression. Att hålla kurser är väldigt lärorikt och inspirerande, inte minst att se deltagarnas framsteg. Det värmer verkligen.


Min Helhetsterapeut- och lärarutbildning har jag gjort hos Susanne Jönsson, se mer på www.soulheartjourney.se  


Det här känns så bra att jag kommer att fortsätta att vidareutveckla mig själv och min healing. 


Varma hälsningar

// Rosan