RoSans Balans

En väg till ökat välmående

Meditationskurs Boka här

Lär dig meditera


Lär dig meditera, finn din egen inre kunskap,
Högre Medvetande Del I.

En må bra kurs med massor av nygammal kunskap. Här får du genom både teori och praktisk träning lära dig fördelen med meditationer. Meditation är en viktig form av återhämtning i vår stressande värld.

Att leva från Hjärtat. Många vill gärna leva från Hjärtat, men väldigt få personer kan egentligen säga hur det går till. De flesta har en något diffus uppfattning om hur man gör för att leva från hjärtat och är nöjda med det. För oss räcker inte det eftersom det finns två väldigt specifika rum i ditt hjärta som du kan lära dig att nå.


På kursen får du lära dig en väldigt konkret väg till ditt Hjärta; du får lära dig att veta att du säkert är där, hur du stannar kvar där, hur du arbetar med dig själv där och hur du snabbt tar dig dit om du trillar ur.
En kunskap som hjälper dig under resten av ditt liv.


Vi aktiverar ditt energiskydd och din Krona, som är en del i din ljuskropp. Kronan hjälper bl.a. till att aktivera ditt tredje öga.

Du får även lära dig att använda din Pranatub som är en annan del av din ljuskropp. Via din Pranatub hämtar du din energi direkt från Jorden och från Solen – inte från andra människor.


Din investering: 1250 kr för kursen. 

Kursmaterial tillkommer med 155 kr.

Är medlem i Soul & Heart Journey School, då har du tillgång till materialet som vi använder oss av här i kursen bland e-böckerna. Du blir medlem här http://www.soulheartjourney.se/2019

Vårstart: söndag 3 februari kl 17-19.30. övriga kursdatum är: 17/2, 3/3 samt 24/3.

Hösten: fredag 30 augusti kl 10-12.30. övriga kursdatum är: 13/9, 27/9 samt 11/10.


Senast uppdaterad: 2018-12-29