RoSans Balans

En väg till ökat välmående

Föreläsningar

Frihet - Våga Bryta Mönster

Att inse att vi faktiskt kan bryta gamla mönster är det som gör att Du kan tillåta dig att förändras. Att fatta nya beslut, att ändra rutiner och att bryta gamla traditioner om du inte är nöjd med dem. Det är så enkelt att bara låta allting rulla på i gamla hjulspår. Det är enkelt men inte alltid det som vi egentligen trivs med eller ens mår bra av.


I denna föreläsning får du tips om hur du kan göra för att bryta de mönster som inte längre gynnar dig.


Föreläsningen hålls den 27/11 kl 19.00-20.30 på Myrmalmsvägen 18, Vä, Kristianstad. Föranmälan krävs. Begränsat antal platser. 


Pris: 200 kr/person. 


Att leva i inre Balans

Livet är inte alltid enkelt, det går upp och ner. Vi ställs inför olika val och olika situationer. 


Att leva i Balans är för mig att kunna hantera de situationer som jag ställs inför. Ha redskap och vetskap om att jag klarar situationen utan att gå sönder. 


Att kunna njuta av livet till vardags och även till fest. Känna mig lugn inombords. Att vara nöjd med livet. Föreläsningen hålls den19/9 kl 19.00-20.30 på Myrmalmsvägen 18, Vä, Kristianstad. Föranmälan krävs. Begränsat antal platser. 


Pris: 200 kr/person. 
Kreativitet 

Är du kreativ? Vill du vara mer kreativ? 

Föreläsningen inspirerar dig till att öka din kreativitet. 


Lår Kreativitet bli en väg till glädje och Inspiration.


Låt det bli ett sätt att hjälpa dig hantera stress. Föreläsningen hålls den 17/10 kl 19.00-20.30 på Myrmalmsvägen 18, Vä, Kristianstad.

Föranmälan krävs. Begränsat antal platser. 


Pris: 200 kr/person